Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος

Ρομποτική επέμβαση για την αφαίρεση καρκίνου του πέους Facebooktwitterpinterest

Ευρωκλινική Αθηνών:

Η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την επιτυχημένη αφαίρεση ινομυώματος μεγέθους 17 (δεκαεπτά) εκατοστών με ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση από την κυρία Βασιλική Χατζηραφαήλ, Διευθύντρια του Γυναικολογικού Τμήματος στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

Η επέμβαση αυτή αποτελεί σημαντικό ιατρικό επίτευγμα που καθιστά την Ευρωκλινική σημείο αναφοράς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο μεγάλων ινομυωμάτων με τη ρομποτική χειρουργική μέθοδο. Είναι αξιοσημείωτο ότι η μέχρι σήμερα διεθνής εμπειρία αφορά κατά βάση αφαίρεση ινομυωμάτων με μέγεθος μέχρι 12 (δώδεκα) εκατοστά.

Η ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση είναι η πλέον σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος χειρουργικής αντιμετώπισης ινομυωμάτων, γιατί απαιτεί μόνο μία ημέρα νοσηλείας, ελαχιστοποιεί το μετεγχειρητικό πόνο και δεν έχει το αντιαισθητικό αποτέλεσμα της μεγάλης χειρουργικής τομής που απαιτείται στην ανοικτή κλασική χειρουργική επέμβαση.

Σχετικά με τη Ρομποτική Χειρουργική της Ευρωκλινικής Αθηνών:

H Ευρωκλινική Αθηνών εφαρμόζει από το 2008 τη Ρομποτική Χειρουργική με το σύστημα Da Vinci-S στη Γυναικολογία, στην Ουρολογία και τη Γενική Χειρουργική με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για τον ασθενή όπως ενδεικτικά είναι η ελαχιστοποίηση των επιπλοκών και του μετεγχειρητικού πόνου, η μείωση του χρόνου νοσηλείας και η γρήγορη επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι χειρουργοί διαθέτουν διαπίστευση και στις τρεις ειδικότητες που εφαρμόζεται η ρομποτική χειρουργική.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.