«Πρόληψη – διάγνωση – αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού»

Facebooktwitterpinterest

Επιστημονική ημερίδα από την Πανθεσσαλική Στέγη για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Επιστημονική ημερίδα, αφιερωμένη στη γυναίκα, με θέμα «Πρόληψη – διάγνωση – αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» διοργανώνει η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη», στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεών της, για τα 133 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας, στο χώρο του Aegean College (Πανεπιστημίου 17), τη Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 (ώρες:11.00-13.00).

Η ημερίδα έχει στόχο την εκλαϊκευμένη ενημέρωση σε επιστημονική βάση και σε αυτήν θα παρουσιαστούν οι εξής ομιλίες: «Καρκίνος του Μαστού-Η Σημασία της Πρόληψης» Νατάσα Παζαΐτη: MD, PhD, FEBS, Ειδική Χειρουργός Μαστού. «Σύγχρονη Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού» Παρασκευή Λιάκου: MD, PhD, FEBS, Ειδική Χειρουργός Μαστού. «Σύγχρονες απεικονιστικές μέθοδοι του καρκίνου του μαστού» Παναγιώτα Κολοβού: MD, PhD, Ακτινοδιαγνώστρια. «Ο ρόλος της ακτινοθεραπείας στην αντιμετώπιση του καρκίνου του Μαστού» Αθηνά Μαρκουΐζου, MD, Ακτινοθεραπεύτρια. «Νέες  μέθοδοι ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού σε μοριακό επίπεδο» Ιωάννα Αναστασοπούλου: Καθηγήτρια,  PhD, Privat Dozent. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις.

Στην ημερίδα αναμένεται να χαιρετίσουν εκτός από τον Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης, Δρ. Στέφανο Κούτρα, ο πρόεδρος του Aegean College κ. Νίκος Μακρυπλίδης, η υφυπουργός Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα και ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Aegean College.  Είσοδος ελεύθερη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.