Εφαρμογή βλαστοκυττάρων για την επίλυση συχνών ορθοπαιδικών παθήσεων

Facebooktwitterpinterest

Η πρόοδος της Μοριακής και Αναγεννητικής Ιατρικής δίνει λύση σε συνήθεις ορθοπαιδικές παθήσεις , χωρίς ο ασθενής να χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και φαρμακευτικές αγωγές, με την εφαρμογή βλαστοκυττάρων – πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες.

Ο κ. Γεώργιος Καούλας, χειρούργος ορθοπαιδικός – τραυματιολόγος του κέντρου Get Healthier, εξηγεί ότι τα βλαστοκύτταρα, τα οποία φυσιολογικά υπάρχουν στο αίμα ενός ενήλικου ατόμου, χρησιμεύουν στην ανανέωση των κατεστραμμένων κυττάρων. Μέσω ειδικής τεχνικής μπορούν να απομονωθούν, να εμπλουτιστούν με αυξητικούς παράγοντες και σε συνδυασμό με πλάσμα εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια να εκχυθούν στις πάσχουσες αρθρώσεις ή στους τραυματισμένους ιστούς και με φυσικό τρόπο να αποκαταστήσουν τον τραυματισμό και τη βλάβη.
Ο κ. Καούλας επισημαίνει ότι “η θεραπεία αυτή είναι ακίνδυνη, διότι τα στοιχεία που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τον οργανισμό του ιδίου του ασθενούς”. To 86% των ασθενών που ακολούθησαν τη θεραπεία έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και θα επέλεγαν ξανά την ίδια μέθοδο. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική τόσο για νεότερα άτομα που υποφέρουν από τενοντίτιδα, διάστρεμμα και κακώσεις μηνίσκου, όσο και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με εκφυλιστικές παθήσεις, όπως οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, περιαρθρίτιδα ώμου κ.α..
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gethealthier.gr.
Για το Get Healthier
Το κέντρο συντηρητικής, μη χειρουργικής, αντιμετώπισης ορθοπαιδικών παθήσεων, Get Healthier, εφαρμόζει τις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας και ειδικεύεται στη μη χειρουργική και μη επεμβατική αποσυμπίεση του μεσοσπονδύλιου δίσκου. Επίσης, προσφέρει μη χειρουργική αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων με τη βοήθεια καινοτόμων θεραπειών που βασίζονται στα βλαστοκύτταρα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.