Βλεφαροπλαστική

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική-Plasma Lift Facebooktwitterpinterest

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί , μια από τις πιο δημοφιλείς και συνηθισμένες επεμβάσεις στην Πλαστική χειρ/κή. Παρά τη συχνότητά της όμως, το επιτυχημένο αποτέλεσμα θέτει στον χειρουργό υψηλές απαιτήσεις, τόσο στην προεγχειρητική αξιολόγηση του προβλήματος, όσο και στην αντιμετώπισή του. Δεν πρέπει λοιπόν να θεωρείται μια ακόμα “συνηθισμένη” επέμβαση. Αυτό , διότι αποδείχτηκε με το πέρασμα των ετών , ότι η κλασσική βλεφαροπλαστική, δεν έδινε το φυσικό αποτέλεσμα, που υπόσχονταν στην/στον ενδιαφερόμενο.

Πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν, η συνολική κατάσταση των ιστών, τόσο του μέσου τριτημορίου του προσώπου , όσο και ο βαθμός της πτώσης του μετώπου και των οφρύων. Πέραν της εξαιρετικής προσοχής κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η χρήση νέων τεχνικών στήριξης των κάτω βλεφάρων σε σταθερές δομές του προσώπου, η μεταφορά και καθήλωση του περικογχικού λίπους , και η πιθανή μικρομεταμόσχευση λίπους από άλλες περιοχές, αποκαθιστούν πολύ καλύτερα τη νεανική μορφή των βλεφάρων και η διάρκεια των αποτελεσμάτων, είναι πολύ μεγαλύτερη.
Λόγω των ιδιοτήτων του δέρματος των βλεφάρων, οι τομές δεν αφήνουν σημάδια. Δεν χρειάζεται παραμονή στο Νοσοκομείο και το εξιτήριο δίνεται αυθημερόν. Οι εκχυμώσεις υποχωρούν σε 7-12 ημέρες, και η επάνοδος στις καθημερινες δραστηριότητες είναι σε 2 εβδομάδες.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.