Τι μπορεί να προσφέρει ο Κτηνιατρικός βελονισμός σε έναν σκύλο ή μία γάτα.

Facebooktwitterpinterest
 ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΖΩΑ : ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Ο κύριος στόχος του βελονισμού είναι να βοηθήσει τον οργανισμό να θεραπεύσει τον εαυτό του.

   –  Ο κτηνιατρικός βελονισμός διεγείρει την απελευθέρωση αντιφλεγμονωδών ουσιών για την  ανακούφιση του πόνου του σώματος.

–  Προκαλεί χαλάρωση των μυών στην περιοχή του σώματος που γίνεται η εισαγωγή της βελόνας και ταυτόχρονα σε άλλες πιο απομακρυσμένες περιοχές επιτυγχάνεται αυτή η χαλάρωση, επιφέροντας στο άρρωστο ζώο πρωτίστως μια τοπική και δευτερεύοντως μια γενικευμένη ανακούφιση του πόνου.
–  Ο κτηνιατρικός βελονισμός βελτιώνει τη ροή του αίματος των ιστών, αυξάνει την οξυγόνωση, και βοηθά στην απομάκρυνση των μεταβολικών αποβλήτων και τοξινών. Επίσης διεγείρει το νευρικό σύστημα.
–  Ο κτηνιατρικός βελονισμός στερείται οποιασδήποτε πιθανής καιανεπιθύμητης παρενέργειεα για τα εσωτερικά όργανα του κατοικίδιου ζώου σας.
–  Φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής που χορηγούνται στο κατοικίδιο ζώο σας δεν θα αλληλεπιδράσουν αρνητικά με την ταυτόχρονη εφαρμογή κτηνιατρικής θεραπείας βελονισμού.
Συνεπώς, μπορεί με απόλυτη ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί ο βελονισμός για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας ασθενειών και στα κοιτικίδια.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.