1ο Ρομποτικό Ουρολογικό Συμπόσιο

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ρομποτικό Ουρολογικό Συμπόσιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Κεφαλάρι, με αναμενόμενη συμμετοχή 250 ατόμων.

Προσκεκλημένοι θα είναι κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες, πρωτοπόροι στη ρομποτική ουρολογία, αλλά και Έλληνες συνάδελφοι, πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι και μη, καθώς και ουρολόγοι που ήδη ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό.

Με αίσθημα ευθύνης και θέλησης για προσφορά στον κλάδο και το κοινωνικό σύνολο το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μετά το πέρας του 1ου Ρομποτικού Συμποσίου Ουρολογίας, και συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 18.00-20.00 στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Κεφαλάρι (δίπλα από το Theoxenia Palace), θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις ανοιχτές προς το κοινό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή γύρω από την πρόληψη στην Ουρολογία.

Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο των διαλέξεων αφορά στον Καρκίνο του Προστάτη και την αντιμετώπισή του, καθώς επίσης και στην Ακράτεια Ούρων και την Πρόπτωση των Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν κλινική εξέταση από ουρολόγο, έπειτα από ραντεβού, στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, καθώς επίσης θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις PSA και Free PSA σε προνομιακές τιμές.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γεώργιος Κυριάκου

FEBU, Χειρουργός-Ουρολόγος, Διευθυντής Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.