Άσωτοι Έρωτες του Χρήστου Ναούμ!

Facebooktwitterpinterest

Έγινε χθες Δευτέρα στο Public Συντάγματος η παρουσίαση του τρίτου στη σειρά βιβλίου του εξαιρετικού επιστήμονα ιατρού Δερματολόγου Χρήστου Ναούμ.

Στο χώρο του καφέ του συγκεκριμένου βιβλιοπωλείου συναθροιστήκαν γνωστοί και φίλοι του συγγραφέα αλλά και πλήθος φιλότεχνων για να αγκαλιάσουν το νέο έργο του αγαπητού μας φίλου Χρήστου Ναούμ.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν καρέκλες να κάτσουν.
Το βιβλίο προλόγισε η γνωστή δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου και συνέχισε ο κρητικός, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Κωνσταντίνος Μπούρας, ο ποιητής-συγγραφέας- κριτικός, Νίκος Σαλτερής, σχολικός σύμβουλος-συγγραφέα και διάβασαν κείμενα οι ηθοποιοί Άκης Σιδέρης και Εύη Θεοδωρίδου την όμορφη τελετή πλαισίωναν με τις μελωδίες τους οι Tamuz Nissim και Γιώργος Νάζος.

Περίληψη

Ένα επείγον τηλεφώνημα στον υπουργό Πολιτισμού Βρασίδα Μπουρμά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση: η σύζυγός του Νάντια, γνωστή ψυχίατρος των Αθηνών, έχει απαχθεί. Ο γιος του Αιμίλιος, ένας όμορφος, αργόσχολος νέος, επιδίδεται αμέσως σε εναγώνια αναζήτηση, αλλά τον ερωτεύεται ο υπαστυνόμος που αναμειγνύεται στην έρευνα. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο έπειτα από μία καταδίωξη, έναν χωρισμό και πολλές άλλες συνωμοσίες της μοίρας.

Το «πολιτικό» τοπίο συμπληρώνουν ο συμβουλάτορας του υπουργού και διαβόητο μούτρο του παρασκηνίου, η χυμώδης Κρητικιά ιδιαιτέρα του και μια δαιμόνια δημοσιογράφος από την Αραβία. Γιατί όμως όλοι αυτοί, αντί να τον στηρίξουν, τον καταβαραθρώνουν; Τι κρύβεται πίσω από τις μίζες και τις υποσχέσεις; Ποιο το μέλλον της Νάντιας και ποιος ο ρόλος της περπατημένης τραβεστί Μπεμπέ;

Βιογραφικά στοιχεία

Χρήστος Ναούμ

Ο Χρήστος Ναούμ γεννήθηκε στην Καλλιθέα της Αθήνας και είναι διευθυντής στο Δερματολογικό Tμήμα του νοσοκομείου «Eυαγγελισμός». Έχει γράψει πολυάριθμες μελέτες και άρθρα, που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά της ημεδαπής και αλλοδαπής. Είναι αρχισυντάκτης στο επιστημονικού αλλά και κοινωνικού περιεχομένου περιοδικό Εν χρω, στο οποίο επίσης και γράφει συχνά. Η λογοτεχνία ήταν πάντοτε η κρυφή του ενασχόληση.

Έργα του: Αχ, αυτές οι βασίλισσες! (μυθιστόρημα, 2008), Γιαρντίμ – Οι φλόγες της Ανατολής (μυθιστόρημα, 2010), Τα αυγά της στρουθοκαμήλου (θεατρικό, 2013), Άσωτοι έρωτες (μυθιστόρημα, 2014).

Βιβλιογραφία

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.