Καινούργια τεχνική αναίμακτης λιπογλυπτικής

Λεύκανση Αιδοίου Facebooktwitterpinterest

3D Cryolipolysis – Καινούργια τεχνική αναίμακτης λιπογλυπτικής

Εξαλείφει 20% έως 40% από το λίπος σας με μία μόνο θεραπεία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ 3D Cryolipolysis

Η καινούρια αυτή επαναστατική μέθοδος βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού.

Κατά τις κλινικές αυτές μελέτες αποδείχτηκε ότι τα λιπώδη κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω από -6 βαθμούς κελσίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τα 45 λεπτά.  Βάσει αυτών των ευρημάτων δημιουργήθηκε η τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης, όπου με υποπίεση (αρνητική πίεση αναρρόφησης-suction), συλλαμβάνεται η περιοχή προς θεραπεία και καταψύχεται με στόχο την μείωση του τοπικού πάχους κατά 20%-40% χωρίς νυστέρι και περίοδο ανάρρωσης.

Η μέθοδος αυτή έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκπληκτικά αποτελέσματα αδυνατίσματος με μόνο μία θεραπεία!

Κατάλληλο για επίμονα αποθέματα λίπους.

Χωρίς άσκηση – Καμία αλλαγή στη διατροφή – Απλά μια εκπληκτική Εύκολη λύση για απώλεια λίπους.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3D Cryolipolysis την ανώτερη θεραπεία για απώλεια λίπους:

• 20% έως 40% απώλεια λίπους με μία μόνο θεραπεία

• Εξαλείφει Μόνιμα το λίπος

• Είναι μη επεμβατική εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση

• Άριστη Για επίμονους θύλακες λίπους

• Δεν χρειάζεται άσκηση

• Δεν προκαλεί δυσφορία

• Επιστρέφετε κατ ‘ευθείαν πίσω στη δουλειά μετά τη θεραπεία σας

• Είναι Ασφαλές. Συνεχίζει την απώλεια λιποκυττάρων  για πάνω από 2 μήνες

POPULAR 3D Cryolipolysis ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Βραχίονες

• Γοφούς

• Κοιλιά

• Μηροί

• εσωτερικό μηρών

• Πλαϊνά

• Πλάτη

• Μέση

• Γλουτοί

• Γόνατα

• Αστράγαλοι

• Γάμπες

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  το 3D Cryolipolysis;

Κλινικές μελέτες δείχνουν λιπαρά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτή τη θερμοκρασία και έτσι σκοτώνει αποτελεσματικά τα κύτταρα του λίπους κάτω από το δέρμα, τα καταψύχει κυριολεκτικά μέχρι το σημείο της αποβολής.

Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι δεν επηρεάζονται άλλα κύτταρα.

Μόνο τα λιπώδη κύτταρα καταψύχονται. Κατά τη διαδικασία, τα κύτταρα του λίπους κρυσταλλώνονται και πεθαίνουν και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από το σώμα σας.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, καθώς τα κύτταρα του λίπους είναι φυσικά διασκορπισμένα, θα εμφανίζεται το νέο σχήμα του σώματός σας.

Η θεραπεία δεν προκαλεί δυσφορία, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς νυστέρια, χωρίς σωλήνες λιποαναρρόφησης. Χωρίς βελόνες. Δεν υπάρχουν σημάδια. Απλά μια μη επεμβατική  3D εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση.  Χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό cryolipolysis, πεθαίνουν με φυσικό τρόπο το 20-40% των κυττάρων λίπους στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία  και συνεχίζουν να διαλύονται  για αρκετούς μήνες.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για το 3D Cryolipolysis:

Το 3D Cryolipolysis δεν είναι λύση για απώλεια βάρους σε παχύσαρκα άτομα, ή υποκατάστατο σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση.

Ένα καλό υποψήφιο άτομο για αυτή την θεραπεία είναι τα άτομα που έχουν αισθητά εξογκώματα λίπους σε ορισμένες περιοχές και θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Ο Ιατρός σας θα αποφασίσει εάν είστε κατάλληλος για αυτήν την θεραπεία.

Πόσο διαρκεί κάθε θεραπεία:

Κατά την επίσκεψη σας στον Ιατρό θα σας δώσει ο ίδιος το κατάλληλο πλάνο που πρέπει να γίνει σε εσάς και αυτό θα καθορίσει και τον χρόνο της κάθε θεραπείας σας. Μια συνηθισμένη θεραπεία διαρκεί από 1 ώρα μέχρι και 2 ώρες.

Είναι ασφαλής η κρυολιπόλυση; Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλής αφού δεν επηρεάζει άλλα κύτταρα εκτός από τα λιποκύτταρα. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία της 3D Cryolipolysis;

Το κόστος της θεραπείας ποικίλλει αναλόγως με τις περιοχές που θα γίνει η θεραπεία και ποιος ο στόχος του ασθενή σε κάθε περιοχή. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία θα υπάρξει μια αισθητή μείωση στην περιοχή, αλλά ο ασθενής μπορεί να επιθυμεί ακόμη περισσότερη μείωση και να επαναλάβει την θεραπεία.

Αποτελέσματα:

Αλλαγές βλέπετε στις 3 εβδομάδες από την μέρα της θεραπείας και τα θεαματικά αποτελέσματα μετά από 2 μήνες. Όμως, το σώμα συνεχίζει να αποβάλει λιποκύτταρα για 4 με 6 μήνες μετά.

Όταν ένας ασθενής εφαρμόσει την θεραπεία 3D Cryolipolysis τα επηρεασμένα λιποκύτταρα εξαλείφονται.  Όσο περισσότερο διατηρήσει το βάρος του σώματος με τη κανονική διατροφή και ίσως και κάποια άσκηση, τότε το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα θα παραμείνει σταθερό.

Χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής ή άσκηση παράλληλα με τις θεραπείες;

Με την θεραπεία αυτή δεν χρειάζεται να πάρετε κανένα είδος χαπιών αδυνατίσματος, ούτε κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής και ακόμη ούτε κάποια σωματική άσκηση.  Συνήθως πολλοί ασθενείς μετά την θεραπεία 3D Cryolipolysis έχουν κίνητρο και από μόνοι τους αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους.

Τυπικά, κάθε θεραπεία 3D Cryolipolysis σημειώνει μείωση του λίπους στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά την συμπλήρωση της αρχικής θεραπείας, μπορείτε να πετύχετε περαιτέρω μειώσεις λίπους με πρόσθετες θεραπείες. Ορισμένοι πελάτες βρίσκουν ότι μία μόνο θεραπεία καλύπτει πλήρως τους στόχους τους. Εσείς και ο θεραπευτής σας θα συζητήσετε και θα σχεδιάσετε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τι είναι το 3D Cryolipolysis Plus;

Με την τεχνική 3D Cryolipolysis Plus συνδυάζεται μαζί με ultrasound Cavitation (υπερηχητική σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες), για ταυτόχρονη αντιμετώπιση προβλημάτων χαλάρωσης και σύσφιξης τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.

Με τον συνδυασμό αυτό έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα και από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.