Καμπάνια ενημέρωσης για το κίτρινο τυρί με 10% λιπαρά

Facebooktwitterpinterest

Συνεργασία Friesland Campina Hellas με medNutrition:

Η FrieslandCampina Hellas με το προϊόν της FINA ξεκινάει συνεργασία με το medNutrition, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή διατροφή και ειδικότερα για το εάν πραγματικά υπάρχουν «μύθοι» για τις διατροφικές συνήθειες.

Τα τελευταία 50 χρόνια, οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε καθημερινά έχουν αυξηθεί κατά περίπου 25%, με τα λιπαρά να έχουν σημειώσει δυσανάλογα μεγάλη αύξηση. Συγκεκριμένα, την τελευταία 50ετία, τα προσλαμβανόμενα λιπαρά στη διατροφή μας αυξήθηκαν κατά 56%, κάτι που φαίνεται να έχει άμεση σχέση με σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως π.χ. με τη σύγχρονη επιδημία των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η κατανάλωση προϊόντων χαμηλών σε λιπαρά αποτελεί μία καλή λύση σε επίπεδο πρόληψης.

Μέσα από την ομάδα του medNutrition, η FrieslandCampina Hellas, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους καταναλωτές της, παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καλές και κακές διατροφικές συνήθειες, αλλά και για τη διατροφική αξία του FINA, του κίτρινου τυριού με μόνο 10% λιπαρά.

Ειδικότερα, μέσω της ιστοσελίδας του medNutrition [www.mednutrition.gr] όσοι ενδιαφέρονται για την υγιεϊνή διατροφή θα μπορούν να ενημερώνονται για ειδήσεις από τον χώρο της διαιτολογίας και της διατροφής, να λαμβάνουν διατροφικές συμβουλές, αλλά και να ανακαλύπτουν τις γευστικές και υγιεινές συνταγές που μπορούν να δημιουργήσουν με το αγαπημένο τους κίτρινο τυρί FINA.

Ταυτόχρονα η συνεργασία περιλαμβάνει την ενημέρωση των συνεργαζόμενων διαιτολογικών γραφείων του medNutrition αναφορικά με τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του FINA.

Λίγα λόγια για την FrieslandCampina:

Η FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη παράδοση και τη γνώση στην παρασκευή τυριών, πάνω από 130 έτη, με την επιστημονική έρευνα και καινοτομία, η FrieslandCampina Hellas διαθέτει μια ευρεία γκάμα τυριών στην ελληνική αγορά, ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Το FΙΝΑ είναι το κίτρινο τυρί με μόνο 10%λιπαρά! Έτσι, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή χωρίς να στερούνται την απόλαυση της γεύσης.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.