5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Facebooktwitterpinterest

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ :

Αθήνα, 12 Μαΐου 2014 – Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική άσκηση στις 10 και 11 Μαΐου στην Ευρωκλινική Αθηνών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Ρομποτικής Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Οι κύριοι ομιλητές κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ, MD, Διευθύντρια Γυναικολογικού – Ρομποτικού Τμήματος Ευρωκλινικής Αθηνών, κα. Αλίκη Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος-Ογκολόγος, συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών και κ. Θεόδωρος Μήτσης, MD, Χειρουργός Γυναικολόγος παρουσίασαν τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα του προηγμένου ρομποτικού συστήματος Da Vinci-S στη Γυναικολογική Χειρουργική και Ογκολογία. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ιατροί είχαν την ευκαιρία να χειριστούν τη χειρουργική κονσόλα του μηχανήματος Da Vinci-S, που διαθέτει η Ευρωκλικινή Αθηνών, και να εκτελέσουν πολλαπλές ασκήσεις εκμάθησης του ρομπότ με έμφαση στους υψηλής ακρίβειας χειρισμούς καθώς και στη ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωϊκό ιστό.

Το 5οΣεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής καταδεικνύει τη στρατηγική επιλογή της Ευρωκλινικής Αθηνών για την υιοθέτηση και εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και ιατρικών τεχνικών, όπως είναι η Ρομποτική Χειρουργική με την εφαρμογή του ρομποτικού συστήματος DaVinci-S προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή και τον ιατρό.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.