Vibrance-needle shaping καινοτόμος τεχνική, γέμισμα ρυτίδων

Facebooktwitterpinterest

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΧΥΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Η καινοτόμος εφεύρεση του Ιταλού καθηγητή μη επεμβατικής χειρουργικής Giorgio Fippi ήρθε και στην Ελλάδα για να προκαλέσει ευχάριστη ‘’αναστάτωση’’ στα δεδομένα της δερματολογικής χειρουργικής, της αισθητικής μη επεμβατικής χειρουργικής αλλά και στον κάθε έναν από εμάς, που ενδιαφέρεται να βελτιώσει ή να διορθώσει αντιαισθητικά σημεία στο πρόσωπο ή στο σώμα που επέρχονται με τη φθορά του χρόνου ή τον ενδεχομένως ‘’οξειδωτικό’’ τρόπο ζωής.

Όπως περιγράφει ο  Σωτήρης Γ. Τσιούμας (Χειρ.Οφθαλμίατρος-Master Αιθητικής Ιατρικής Κρατικό Πανεπιστήμιο Tor Vergata Ρώμης και μέλος της ομάδας του Prof. Fippi), η συγκεκριμένη Ιατρική συσκευή Vibrance με την τεχνική Needle Shaping επιτρέπει τη δημιουργία φυσικού και μόνιμου ‘’γεμίσματος’’ σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής, του προσώπου γενικότερα ή του σώματος χωρίς έγχυση οποιουδήποτε υλικού ή φαρμάκου.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην τεχνική, μέσω μιας λεπτής βελόνης παρόμοιας με αυτή του βελονισμού , από την οποία διοχετεύεται ρεύμα (προγραμματισμένων παραμέτρων εύρους, ρυθμού ,επαναληπτικού παλμού από το γιατρό).Το ρεύμα αναμειγνύεται με υψηλής τάσης αλλά χαμηλής ισχύος γαλβανικό στοιχείο.

Τα αναμειγμένα ρεύματα αποκτούν ισχύ, αφυδατώνουν ελαφρά τις ελαστικές ίνες , οι οποίες ενώνονται (κολλούν) με τη βελόνα και κλώθονται εξαιρετικά απαλά μέσω αυτής από το χέρι του γιατρού .Ετσι , επιτυγχάνετα ενα είδος ροής φυσικού, αυτόλογου υλικού, το οποίο είναι ορατό χάρη στην κίνηση της βελόνας . Βαθιές ρυτίδες ‘’γεμίζουν’’, αντιαισθητικά σημεία αναμορφώνονται σε όλο το πρόσωπο ή το σώμα όπου αυτό είναι επιθυμητό.

Οι αναδομημένες περιοχές φθάνουν στον οριστικό τους όγκο μετά από περίπου επτά ημέρες και διατηρούνται με την απαιτούμενη συντήρηση σταθερά κ μόνιμα (από δύο εώς τέσσερα χρόνια).

Συνοπτικά, οι εφαρμογές είναι οι ακόλουθες

-Γέμισμα ρυτίδων περιοφθαλμικής περιοχής ,προσώπου γενικότερα, χωρίς έγχυση φαρμάκου ή άλλου υλικού.

-Αναμόρφωση στα χείλη, στα ζυγωματικά, στο περίγραμμα του προσώπου

-Λεμφική αποστράγγιση θεραπεία λιπώδους ιστού.

-Ανόρθωση στήθους, γλουτών

Να σημειωθεί ότι το Vibrance είναι η μοναδική Ιατρική συσκευή που επιτρέπει μέσω της μικροχειρουργικής τεχνικής , την μικρομεταμόσχευση στον υποδόριο ιστό και ταυτόχρονα τη βιοδιέγερση με ανώδυνο και απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Αποτελεί μια πραγματικότητα,που προσφέρει ικανοποίηση και ανακούφηση σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό στον κάθε ενδιαφερόμενο και στον γιατρό του.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.