Καραβίδες γιουβέτσι

Facebooktwitterpinterest

karavidesΥλικά

    • 10 καραβιδες
    • 1/2 φλυτζανι κριθαρακι μετριο
    • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
    • 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
    • 4 ντοματες τριμμενες στον τριφτη

  • μισο ματσακι μαιντανο
  • μισο ποτηρι λαδι
  • αλατι πιπερι

Εκτέλεση

  1. σε ενα τηγανι βαζουμε το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι και το σκορδο, προσθετουμε τις καραβιδες και τις γυριζουμε για λιγο, αλατοπιπερωνουμε, βαζουμε τη ντοματα και τελος το μαιντανο και βραζουμε για 2-3 λεπτα
  2. εν το μεταξυ εχουμε μισοβρασει το κριθαρακι και το σουρωνουμε
  3. παιρνουμε μια γαστρα ριχνουμε το κριθαρακι και επανω τις καραβιδες και μισο ποτηρι νερο
  4. ανακατευουμε λιγο σκεπαζουμε τη γαστρα
  5. και ψηνουμε για 150 λεπτα στους 200 βαθμους

http://www.greekmasa.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.