Πληροφορίες: Ιάτωρ
"ο γιατρός, θεραπευτής"
Διαδικτυακό Περιοδικό ΥγείαςΠροβολή άρθρων του συγγραφέα Γράφτηκε στις ,
Υλικά
10 καραβιδες
1/2 φλυτζανι κριθαρακι μετριο
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
4 ντοματες τριμμενες στον τριφτη
μισο ματσακι μαιντανο
μισο ποτηρι λαδι
αλατι πιπερι
Εκτέλεση
σε ενα τηγανι βαζουμε το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι και το σκορδο, προσθετουμε τις καραβιδες και τις γυριζουμε για λιγο, αλατοπιπερωνουμε, βαζουμε τη ντοματα και τελος το μαιντανο και βραζουμε για 2-3 λεπτα
εν το μεταξυ εχουμε μισοβρασει το κριθαρακι και το σουρωνουμε
παιρνουμε μια γαστρα ριχνουμε το κριθαρακι και επανω τις καραβιδες και μισο ποτηρι νερο
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌροι Χρήσης