Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα

Facebooktwitterpinterest

karbonaraΥλικά για 4 άτομα

500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
180 γρ. καπνιστή πανσέτα
3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)

  • Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
  • Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  • Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
  • Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.

 

 

http://www.flora.com.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.