13η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής «Α. Συγγρός»

Facebooktwitterpinterest

13syggrosΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στις 10-11 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης η 13η Δερματολογική Διημερίδα της Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός».

Το θέμα του συνεδρίου που είναι «το δέρμα εξ απαλών ονύχων μέχρι την  εφηβεία» αφορά δερματολογικά νοσήματα της παιδικής ηλικίας, τη λύση των οποίων, θα προσεγγίσουν καταξιωμένοι  επιστήμονες.

 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν φροντιστήρια με θέματα τις μελαγχρωματικές-μελανοκυτταρικές βλάβες στα παιδιά, την κρυοθεραπεία στα παιδιά, την απώλεια μαλλιών, τα εμφυτεύματα-μεσοθεραπεία, την  ατοπική δερματίτιδα και την ψωρίαση.

 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα κλείσουν με ομιλίες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων που θα αναφερθούν στην εμπειρία τους σχετικά με το AIDS και ειδικότερα το AIDS στα παιδιά της Αφρικής.

 

Αποτελεί εξαιρετική τιμή και προνόμιο μοναδικό για εμάς, η παρουσία της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ , που πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των λαών της Αφρικής και ευαισθητοποίησης της Διεθνούς κοινότητας, σχετικά με το AIDS.

 

Η τεράστιας σημασίας θαρραλέα πρωτοβουλία του Μακαριοτάτου συνδράμει την προσπάθεια των γιατρών που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μάστιγας του AIDS παγκοσμίως.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Αθανάσιος Πετρίδης

Συντονιστής-Διευθυντής

Δερματολογικής Κλινικής ΕΣΥ

Νοσοκομείου «Α. Συγγρός»

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.