Εκπληκτικά αποτελέσματα κατά της Υπεριδρωσίας με laser lipolysis

Facebooktwitterpinterest

Η κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics και ο γιατρός Ιωαννίδης Ανδρέας εφαρμόζουν για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο την τεχνική της υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης με χρήση υπερήχων και Laser (cold light Laser) ταυτόχρονα.

Αυτή η πραγματικά επαναστατική τεχνική ανακαλύφθηκε τυχαία όσον αφορά στο κομμάτι της χρήσης των Laser απο τον Dr. Rodrigo Neira from Cali, Columbia.

Η υιοθέτηση της τεχνικής στην πρακτική μου έγινε την τελευταία τετραετία με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα πλεονεκτήματα στη χρήση αυτής της τεχνικής έχουν να κάνουν με τη λιγότερο επεμβατική χρήση λιποαναρρόφησης, στη δυναμική απορρόφηση και αφαίρεση περισσότερου λίπους (λόγω υγροποίησής του), με λιγότερο τραύμα, μετεγχειρητικό οίδημα, μελανιές, και με καλύτερη σφριγηλότερη εμφάνιση του δέρματος μετά την εφαρμογή.

Στην πραγματικότητα, η χρήση υπερήχων και Laser βοηθά στην υγροποίηση του λίπους χωρίς καταστροφή των κυττάρων και των ιστών με αποτέλεσμα η λιποαναρρόφηση να μη δίνει μόνο στατικά αποτελέσματα αλλά να έχει διάρκεια στο χρόνο και ο ασθενής μας να συνεχίζει την απώλεια λίπους και εκατοστών σε βάθος χρόνου 6μήνου.

Η εφαρμογή των Laser και των υπερήχων κατά την διάρκεια του χειρουργείου είναι ανώδυνη γι’αυτό και γίνεται με ήπια τοπική νάρκωση και ηρεμία. Κάθε περιοχή δέχεται την θεραπεία του Laser για 13 λεπτά και των υπερήχων για άλλα 10 λεπτά.

Την τελευταία 4ετία και αφού έχουν γίνει πάνω απο 300 εφαρμογές μικρής και μεγάλης βαρύτητας τα αποτελέσματα δικαιώνουν την πρωτοποριακή, ανώδυνη και ακίνδυνη αυτή μέθοδο.

Η μικροσκοπική παρατήρηση στο εργαστήριο κατέδειξε την απώλεια λίπους απο τα λιπωδη κύτταρα χωρίς την ταυτόχρονη καταστροφή τους.

Εφαρμόζοντας την τεχνική αυτή στην Advanced Aesthetics επιτυγχάνουμε την γρήγορη επούλωση και άμεση κινητοποίηση του ασθενούς.

Η πιο πάνω μέθοδος σε συνδιασμό με Endermologie και μεσοθεραπεία αποτελεί την τέλεια θεραπεία για τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και χάλαρωσης του δέρματος.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.