Λαμπερή και όμορφη πριν τις γιορτές

Facebooktwitterpinterest

Θεραπείες ομορφιάς πριν από τις γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και είναι ευκαιρία για θεραπείες ομορφιάς πριν από τις γιορτές. Σήμερα υπάρχουν πολλές μη επεμβατικές μέθοδοι που μπορούν να απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου και να κάνουν την επιδερμίδα μας να λάμψει! Για πιο δραστικες επεμβάσεις στο σώμα υπάρχουν και οι επεμβατικές μέθοδοι που υπόσχονται καλλίγραμμη σιλουέτα και όμορφο στήθος!

Υαλουρονικό  νέας γενιάς

Το υαλουρονικό οξύ κατέχει έναν σημαντικό ρόλο στο δέρμα και λειτουργεί με την προσέλκυση και τη δέσμευση του νερού. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνει την ελαστικότητα και μπορεί να προσφέρει ένα πιο φρέσκο και φυσικό τόνο στο δέρμα.

Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας ενός νέου ενέσιμου υλικού με την ονομασία «Restylane Vital Light» στα συγκεκριμένα δερμικά στρώματα στα οποία υπάρχει ανάγκη (μέσο έως βαθύ δερμικό στρώμα) για καλύτερα αποτελέσματα.

Με τη βοήθεια της ειδικής τεχνικής έγχυσης «peninjector» που διαθέτει, το Restylane αποκαθιστά και διατηρεί την ισορροπία του δέρματος και βελτιώνει ορατά την ποιότητά του.

Το σημαντικό πλεονέκτημα που διαθέτει το νέο ενέσιμο αυτό υλικό είναι πως είναι λιγότερο παχύρρευστο σε σχέση με το συνηθισμένο υαλουρονικό, με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται πιο επιφανειακά. Είναι ιδανικό για τα σημεία του προσώπου όπου υπάρχουν λεπτές γραμμές καθώς και για τις λεπτές γραμμές στην περιοχή του λαιμού.

Τα αποτελέσματά του Restylane έχουν μεγάλη διάρκεια. Η διάρκεια της επίδρασής του εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία γίνεται η εφαρμογή, το βάθος εγχύσεων, την πίεση του ιστού των εγχύσεων καθώς και την τεχνική της έγχυσης.

Η θεραπεία μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με την ηλικία και τον τύπο δέρματος κάθε ασθενή. Ετσι, άλλης μορφής ενέσιμο υλικό χρησιμοποιείται για το νεότερο δέρμα που απαιτεί μια ελαφρύτερη ανανεωτική δράση. Ενώ για το πιο ώριμο και χαλαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο, χρησιμοποιείται άλλη σύσταση του ενέσιμου υλικού για πιο βαθιά και μακράς διάρκειας επίδραση.

Συνδυασμός Ραδιοσυχνοτήτων (Accent) & Laser Ανάπλασης (Pixel)

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων (Accent) και της τεχνολογίας απολέπισης και σύσφιγξης δέρματος (pixel) μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου, η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει διά της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Η εφαρμογή Accent με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρει τη θερμότητα κάτω από το δέρμα, βοηθώντας έτσι την αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα.

Επίσης με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Για να ολοκληρωθεί η διπλή δράση της θεραπείας αυτής συνιστάται να γίνονται συνδυαστικά οι δύο εφαρμογές. Ενδεικτικά, η εφαρμογή 2 θεραπειών pixel με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδες για να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η σύσφιγξη της επιδερμίδας. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παράλληλα με τον κύκλο των pixel, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένας κύκλος 4 θεραπειών Accent με μεσοδιάστημα 10 ημέρες, παρέχοντας έτσι επιπλέον σύσφιγξη στο δέρμα μας.
http://www.enet.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.