Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους

Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους Facebooktwitterpinterest

Με βάση την ταξινόμηση της πτώσης των μαστών έχουμε στην φαρέτρα μας αρκετές τεχνικές ανάλογα με το πρόβλημα αλλά και την επιθυμία της γυναίκας. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες που έχουν μικρούς μαστούς Α, B,BB συνήθως το στήθος εμφανίζεται άδειο μειώνεται δηλαδή ο όγκος του ορατά και εμφανίζει και ζάρωμα-χαλάρωμα του δέρματος.

Συνήθως αυτές οι γυναίκες έχουν ψευδό-πτώση γιατί η θηλή βρίσκεται πάνω από την υπομαστική γραμμή. Οι γυναίκες αυτές επιτυγχάνουν ανόρθωση του στήθους κάνοντας αυξητική των μαστών με ένθεμα σιλικόνης
Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους
Ανόρθωση του στήθους μόνο με ένθεμα σιλικόνης

Οι γυναίκες με όγκο στήθους C,CC, συνήθως έχουν είτε μικρή, είτε μεσαία πτώση σύμφωνα με την ταξινόμηση του Ragnault που περιγράψαμε. Πολλές από αυτές έχουν χάσει και τον όγκο του στήθους. Εδώ οι τεχνικές που έχουμε διαθέσιμες εξαρτώνται από τον βαθμό της πτώσης αλλά και την επιθυμία της γυναίκας για αύξηση του όγκου του στήθους.

Πολλές γυναίκες αυτής της κατηγορίας δεν θέλουν να αλλάξουν την θέση της θηλής μια και αφήνει κάποια σημάδια και αρκούνται σε τοποθέτηση μόνο ενός ενθέματος. Το ένθεμα από μόνο του μπορεί να ανεβάσει την θηλή κατά 1 cm περίπου.

Τώρα αν η γυναίκα θέλει να ανορθώσει και την θηλή σε συνδυασμό ή όχι με την τοποθέτηση του ενθέματος οι επιλογές που έχουνε είναι:
Τεχνικές Ανόρθωσης στήθουςΤεχνικές Ανόρθωσης στήθουςΑνόρθωση του στήθους με κυκλική τομή σε συνδυασμό ή όχι ενθέματος

Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους

Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους

Ανόρθωση του στήθους με κυκλική και κάθετη τομή σε συνδυασμό ή όχι με ένθεμα σιλικόνης.

Οι δύο άνω περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπισθούν όπως είπαμε μόνο με τοποθέτηση ενθέματος εάν η γυναίκα σκέπτεται τις τομές.

Οι γυναίκες τώρα που εμφανίζουν μέγεθος στήθος D και πάνω αντιμετωπίζονται με την τεχνική του ανάστροφου –Τ και επιτυγχάνουν ανόρθωση του στήθους με κινητοποίηση όλου του μαστού. Αυτές οι γυναίκες δεν χρειάζονται συνήθως ένθεμα μια και έχουν αρκετό όγκο.

Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους

Τεχνικές Ανόρθωσης στήθους

Ανόρθωση του στήθους με τομή ανάστροφου – Τ

Δείτε επέμβαση με την τεχνική ανόρθωσης στήθους ανάστροφου Τ.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.